Opendeurdag 12 oktober 2024

Neem deel aan onze opendeurdag op zaterdag 12 oktober 2024

in samenwerking met Boats’n’More en partners.

Wat kan je die dag allemaal beleven?

  • Geniet van een drankje en kleine versnaperingen
  • Ontdek het volledige cursusaanbod van Vaarschool, maak kennis met instructeurs en medewerkers. Beleef ons familiegevoel!
  • Mobilhome verhuur showt zijn aanbod campers. Heb je vrienden die mee op reis willen maar zelf geen camper hebben? Lydia en Jürgen zullen jullie met plezier verder helpen! Met zijn jaren ervaring in verhuur van luxe campers weet hij als geen ander welk type camper bij jou past!
  • Motorhomes Trommelen uit Beerse zal aanwezig zijn met jonge 2dehands motorhomes. Motorhomes Trommelen is een familie bedrijf gespecialiseerd in aan en verkoop jonge 2dehands motorhomes alsook onderhoud, herstellingen en plaatsing van alle accessoires in eigen atelier. Uw vakantie begint bij ons!
  • Michel Sprangers laat jullie draagbare batterijen zien. Werk los van het net met batterijen in versies van 1kW tot 5kW opslagcapaciteit. Ontdek de mogelijkheden hiervan op zijn stand.
  • Cultuursmakers Kultuur & Kamperen is de ideale manier om meerdaagse trips te maken met de camper en dit in groep! Ben jij nog niet de ervaren kampeerder en heb je graag mensen om je heen? Check! Met deze organisatie ga je in groep met de camper op stap en geniet je eveneens van de cultuur die België en zijn buurlanden te bieden heeft. Een reisleider zorgt dat alles voor jullie geregeld is… dus geen stress!
  • Vlaamse Kampeertoeristen, welkom op de stand van Vlaamse Kampeertoeristen, we ondersteunen je graag in raad en daad bij het kamperen! Ontdek onze verzekeringen, maandblad, begeleide kampeerreizen en ledenvoordelen.
  • Ataf Turnhout is de installateur wat betreft multimedia, navigatie en audiotechnieken voor Uw voertuig en dit zal hij ook aan jullie laten zien. De weg kwijt in het zoeken naar? Dave vindt de oplossing!
  • Autosleutels.beals dochterbedrijf van slotkapot.be de revelatie in alles wat te maken heeft met autosleutels. Van old school autosleutel over de transponder sleutels tot de high level keyless systemen. Een extra sleutel voor je camper programmeren is ons dna.

  • L & C Projects uit Geel is dealer van Topdek Alternateak. Hét alternatief voor teakhout gemaakt van de hoogste kwaliteit pvc. Jou boot net wat extra uitstraling nodig? Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

  • Boats ‘n More showt zijn aanbod nieuwe en 2de hands boten en trailers. Benieuwd naar de binnenkant van een boot? Of droom je stiekem van een boot achter de camper… . Het moment om ook eens kennis te maken met de watersport vanop het droge! Van boottransport over de weg tot uitlezen van motoren, bij Boats ‘n More kan je met al je bootvragen terecht.

 

Adres : Karredongen 2A, 2275 Lille

Aanvang : 13u Einde: 20u

Deelname is GRATIS, maar om praktische redenen is REGISTRATIE VERPLICHT.

    Schrijf je in voor ons event! (Velden aangeduid met een * zijn verplichte velden)